.......................................................................................................................................................CONTACT & SHOP

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u inspreken, of bellen op het telefonisch spreekuur: De tijden van het telefonisch spreekuur zijn te beluisteren op het antwoordapparaat en staan onderaan de email. De praktijk is maandag t/m vrijdag geopend.

Het is mijn overtuiging dat er voor iedereen in elke situatie optimalisering mogelijk is. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik werk met zorg & liefde en hoop mensen te motiveren hun eigen lichaam beter te verstaan en dichter bij zichzelf te komen.

Monique Berends (1967) studeerde in 1993 af aan de Academie voor Natuur-geneeskunde te Bloemendaal.
Zij volgde in de jaren daarna diverse opleidingen in Ooracupunctuur (auriculo), orthomoleculaire geneeskunde (waaronder PNI: psycho neuro immunologie), Iriscopie, Bioresonantie-therapie, astrologie, massage, HLB- en Levend Bloedanalyse, Darm-therapie en Colon-hydrotherapie. Tevens is zij instructor voor Colon-hydrotherapie. Ook kunt u in de praktjk terecht voor natuurgeneeskundige begeleiding bij het opstarten / volgen van de Gerson therapie. Sinds 1994 is Monique werkzaam in de alternatieve geneeskunde.


Lid van de VNT: Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten lid nr.: 01.028. Lid van de I-ACT International Association of ColonhydroTherapy. Aangesloten bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB). KvK: 27346048 AGB code: 90-027186 Praktijk code: 90-(0)-06132

Consult kosten: Uitgebreide intake / behandeling € 90,-, korte intake /behandeling €45,00 Opvolg consult naar benodigde tijd.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de natuurgeneeskundige consultkosten. Raadpleeg daarvoor uw polis voor de voorwaarden vergoeding Natuurgeneeskundig Consult.

Bij verhindering graag 24 uur van te voren berichten. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht. Betalingsvoorwaarden MEDICAS b.v.

 

Inspirerende films en boeken over voeding en gezondheid
Slow-Juicer slow juicer versapers > De beste manier van sap maken is door het rustig te persen, zo behoud je de vitamines, mineralen en enzymen en de smaak! De versapers slow juicer maakt sap van alle soorten fruit en groenten met een hoge opbrengst. Hij werkt stil en gestaag terwijl het sap keurig van de pulp gescheiden wordt. Heel makkelijk te gebruiken en schoon te maken. Dit is de nieuwste generatie juicer!
VitaCoco-voordeelverpakking Vita Coco is een lekkere, 100% natuurlijke, verfrissende drank, rijk aan belangrijke mineralen die het hydratatieproces versnellenvita coco sapAls je wilt weten wat je lichaam je probeert te vertellen, als je wilt weten wat je zwakke plekken zijn en hoe je daar iets aan kunt doen!

webdesign Jonnie


Home Enema Kit Clyster
Klysma set voor herhaaldelijk gebruik 15 euro en 17,50 inclusief verzending: bestel bij Praktijk NOA

Clyster / klysma-bol 455 ml voor herhaaldelijk gebruik 11 euro en 15,50 inclusief verzending: bestel bij Praktijk NOA

 

Energieborstel HuidborselGezichtsborstel

Jentschura huidborstels voor droogborstelen van natuurhaar: energieborstel 25,00, lichaamsborstel 17,50 en gezichtsborstel 10,50 Bestel bij Praktijk NOA


Rhinohorn neusspoeler

De rhinohorn neusspoeler is effectief als preventieve dagelijkse reiniging en bij alle bovenste luchtwegproblemen. De neusspoeler is voor 12,50 te bestellen bij Praktijk NOA

De gelamineerde waterkan sticker LOVE & HEALING naar de inzichten van Masaru Emoto geeft een mooie boodschap aan je drinkwater en visueel geeft het je inspiratie tot het creëren van / en openstellen voor liefde en heling in je leven.Te bestellen bij Praktijk NOA Per stuk: € 2,50 of 3 voor €5,- (incl. verzending)

 

Klysma set voor herhaaldelijk gebruik 15 euro en 17,50 inclusief verzending: bestel bij Praktijk NOA